Bruk av informasjonskapsler (cookies).

Vår nettside bruker informasjonskapsler for at du skal kunne legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og lar oss samle inn anonyme statistiske data, slik at vi kan tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene nedenfor hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

Fortsette> Nei takk!> Brukervilkår> Endre informasjonskapselinnstillingene> Mer informasjon om informasjonskapsler
NEFF - Unike funksjoner for genial matlaging

HVITEVARER MED UNIKE FUNKSJONER FOR GENIAL MATLAGING.

TWISTPAD®
Närbild NEFF twistpadTwistPad®TwistPad® er en unik funksjon som gir deg full kontroll over platetoppen – med en eneste bryter. En magnetisk en-bryters funksjon som styrer alle kokesoner enkelt og praktisk. TwistPad® gjør matlagingen til en ren fornøyelse. Vipp for å velge kokesone, vri for å øke eller redusere varmen, nøyaktig og på sekundet. Med et enkelt håndgrep løsner du TwistPad® fra kokefeltet og får en helt slett overflate som enkelt kan tørkes av. Det er også en trygg og sikker løsning, fordi du enkelt fjerner TwistPad® når maten er klar.


SLIDE&HIDE®
NEFF Slide&HideI en stekeovn med Slide&Hide® kan døren skyves helt inn under ovnen for å gi mer plass til matlagingen. Døren glir lett og smidig på dempede skinner. Takket være det roterende lukkehåndtaket Slide®, kan du beholde samme grep i hele bevegelsen. Dersom du vil bruke døren som avlastningsflate eller dryppbeskyttelse, kan du bare la være å skyve den inn. Hele innsiden av døren er i glass og svært enkel å holde ren. En smart spesialfunksjon som bare finnes på ovner fra Neff.


VARIOSTEAM®
NEFF VariosteamEn ovn med den nye og unike funksjonen Vario-Steam®. En innovativ fuktighetskontroll som med jevne mellomrom tilfører små mengder vann under matlagingen. Steken blir saftig, brødet får sprø skorpe, og maten får et perfekt og innbydende utseende. Det er enkelt å stille inn riktig fuktighetsdosering: Du tar utgangspunkt i tre forhåndsprogrammerte nivåer og finjusterer manuelt underveis. Ideen er enkel, teknologien er genial – ulike typer mat trenger ulik mengde fuktighet. VarioSteam® gir perfekt resultat når du lager mat i ovn


FULLSTEAM®
NEFF FULLSTEAM®Ovnen som oppfyller alle ønsker! Den nye FullSteam-ovnen fra Neff kombinerer alle tilberedningsmetodene fra en vanlig stekeovn med egenskapene fra en dampovn. Dampkoking er en meget sunn og skånsom måte å tilberede mat på. Råvarene beholder sin egen smak og vitaminer og næringsstoffer forsvinner ikke ut i kokevannet. Mengden av salt og fett kan reduseres i matlagingen. Og kombinasjonen av damp og steking er uovertruffen til en rekke retter, ikke minst den flotte og sprø skorpen på din gjærbakst. Neff kombinerer dampkoking med alle de beste stekemetodene som CircoTherm®-varmluft, Over- og undervarme, Grill og Thermogrill. Slik sikres full utnyttelse av alle fordelene til både varmluft og damp. FullSteam-ovnene finnes i både 45 cm og 60 cm høyde.


FULLTOUCH DISPLAY®
NEFF FULLTOUCH DISPLAY®Neffs nye ovnsserie med FullTouch-display® gir optimal kontroll på matlagingen. Den nye FullTouch®-kontrollen setter nye standarder med rask navigasjon og enkel, nøyaktig betjening ved bruk av fingrene på displayoverflaten. Det høyoppløselige TFT-fargedisplayet gir den aller beste og enkleste ovnskontrollen. Den veileder deg gjennom menyen og den skarpe kontrasten sikrer maksimal lesbarhet.


COMFORTFLEX®
NEFF COMFORTFLEX®Det innovative Neff-skinnesystemet for maksimal fleksibilitet og sikkerhet. ComfortFlex-®skinnene kan enkelt flyttes rundt i ovnen, på hvilket som helst nivå. Skinnene gjør at du kan trekke stekebrettene helt ut, på samme måte som på vanlig skinnesystemer. Men med dette nye designet er ikke skinnene i veien, det gjør at du kan ta tak i og løfte brettene fra siden for maksimal sikkerhet.


NEFFLIGHT®
NEFFLIGHTDette enestående LED-lyset lyser opp hele ovnen innvendig. Et spesielt prisme i ovnsdøren distribuerer lyset jevnt på alle nivåer, slik at du ser godt uten å bli blendet. NeffLight® er bare tilgjengelig fra Neff.

Online Survey